Ik wil geïnformeerd worden  • facebook
  • twitter

  Over wicked

  Weet jij hoe veelzijdig het woord Wicked is?
  Te gek, gaaf, vet, cool, waanzinnig en betovert zijn een paar steekwoorden, maar eigenlijk is het niet met een paar woorden samen te vatten.

  Eigenlijk zijn deze synoniemen ook van toepassing op het Wicked-team.
  Als eerste stellen wij graag Astrid Stiel voor.
  Als onderdeel van een drieling heeft zij altijd haar mannetje gestaan. Weg uit het warme nest in het Westland vloog zij over naar Amsterdam om daar aan de kleinkunst academie haar talenten verder te ontwikkelen. Op het gebied van kleinkunst en theater is Astrid iemand die je ook echt kan betoveren. Wist jij dat zij naast haar organisatietalent ook nog wel eens haar acteertalenten gebruikt?

  Cijfers en getallen onthouden we minder vaak, herinneringen blijven in ons geheugen gegrift. Voor deze dierbare herinneringen kan Astrid zorgen tijdens een evenement. Of het nu om het schrijven van een presentatie gaat of het organiseren van jouw evenement. Bij iedere opdracht geeft zij al haar energie om een te gek, gaaf, vet, cool, waanzinnig en betoverend evenement neer te zetten.

  Dankzij haar veelzijdige achtergrond in haar jeugd en opleiding, is zij nu de sturende kracht achter Wicked Events.

  Net zoals je bij een toneelvoorstelling de acteurs en actrices in de spotlight ziet, zie je bij Wicked Events vooral Astrid in de spotlight staan. Als je Astrid privé kent, ken je ook Kim de Wildt. Hij is een van de stille krachten op de achtergrond van Wicked Events. Hij zorgt dat alle administratieve zaken binnen Wicked Events goed afgehandeld zijn. Maar natuurlijk zie je hem ook wel eens bij een evenement om achter de schermen toch weer alles zo te regelen dat jouw evenement een mooie herinnering wordt.

  Logo Small