Logo Small

Ik wil geïnformeerd worden

  • Business Games Slideshow 01
Will it be easy? Nope
Worth it?
Absolutely

Business Games

Onder druk komen de ware eigenschappen van mensen naar boven. Een medewerker die van nature de kat uit de boom kijkt, krijgt nu ineens vertrouwen om “droog” te oefenen. Of de aangewezen leider op kantoor blijkt ineens niet van nature een leider te zijn.

Deze games zetten we in bij jouw team, waarbij we vooraf de doelstellingen en facetten waar verandering gewenst is vastleggen. We maken deze business games helemaal op maat, zodat het resultaat voor jouw team optimaal is. Een onvergetelijk bedrijfsuitje of teambuilding gelegenheid, waarbij jouw team (zonder dat ze het zelf in de gaten hebben) jou nieuwe inzichten geeft.

Zo had een onderneming een business game georganiseerd voor alle medewerkers en daarbij alle actieve en mondige medewerkers in één team bij elkaar gezet. Het doel was achterhalen wie de ware leider in de groep is. Deze is ook daadwerkelijk opgestaan en heeft de groep aan de hand genomen. De mondige medewerkers erkenden de leider in hun gedrag. Terug op de werkvloer leerde de directie dat deze business game zeer effectief voor dit team is geweest.
Wist je trouwens dat onze games ook steeds vaker als onderdeel van een selectie procedure worden gebruikt? Zo kun je tijdens de game goed monitoren hoe een kandidaat werkelijk acteert in bepaalde situaties.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar onze business games? Neem dan nu contact met ons op via het contactformulier of bel +31 (0)6 24 86 11 98.

Logo Small