Logo Small

Ik wil geïnformeerd worden

If you can speak
you can influence.
If you can influence,
you can change lives.

Presenteren

Een toespraak tijdens een avond met vrienden, een speech voor een volle zaal met collega’s of branchegenoten of toch graag een leuke sketch op laten voeren voor je bedrijfsuitje?

Bij Wicked Events kun jij voor al deze vormen van kleinkunst terecht. Met onze theater achtergrond weten wij als geen ander hoe teksten voor presentaties of speeches geschreven worden. Wij nemen hiervoor de tijd en bespreken graag met jou wat de boodschap van je presentatie is, welke persoonlijke touch jij wilt meegeven en welke (re)actie jij van je publiek wilt ontvangen.

Heb jij zelf al een idee en wil je dit door ons laten toetsen? Geen probleem. Wij kijken graag met jou mee. In het verleden hielpen wij een klant die graag zijn publiek wilde overtuigen van zijn boodschap. Met wat kleine aanpassingen in zijn toespraak heeft hij dit ook bereikt.

Of denk eens aan een groep franchise nemers die een leuke avond van de franchisegever kregen. Hiervoor schreven wij een mooie sketch, waarbij wij op een luchtige manier met humor een gevoelig onderwerp naar voren brachten. Met veel enthousiaste reacties uit het publiek hebben wij deze sketch opgevoerd.

Welke boodschap jij ook over wilt brengen bij jouw presentatie, wij denken graag met je mee. Wil je meer informatie? Klik hier of bel +31 (0)6 24 86 11 98

Logo Small