Logo Small

Ik wil geïnformeerd worden

  • Feest
We don’t
remember
days...
we
remember
moments

Feest

Een feest om uit te pakken of juist een eenvoudige feestzaal om jouw gasten te verwelkomen, bij Wicked Events ben je aan het juiste adres.

Wij verzorgen jouw (bedrijfs)feest, inclusief thema, en toveren de locatie om in een sprookjesachtige omgeving of juist in het thema wat jij gekozen hebt.
Verbazing op de gezichten van je gasten, dat is waar wij voor zorgen. Verbazing die zij omzetten in herinneringen voor later.

In het vroege stadium van het organiseren van jouw feest, stemmen wij met jou af of je zelf de regie in handen wilt houden of dat wij jou mogen verrassen met onze Wicked Events experience. Één ding weten wij zeker: Jij geniet van deze experience. Wij zorgen voor een weergaloos feest en denken aan de kleinste details, verzorgen de aankleding (waarbij je aan het entertainment, het decor en de catering kunt denken) en natuurlijk onze extra finishing touch waardoor het een Wicked Events experience wordt.

Van advies tot volledige coördinatie van jouw feest moet jij bij Wicked Events zijn. Wil je meer informatie over wat wij jou kunnen bieden op het gebied van feesten? Neem dan nu contact met ons op.

Logo Small