Logo Small

Ik wil geïnformeerd worden

  • Entertainment Slideshow 01
Make
this moment
unforgettable

Entertainment

Wil jij een event organiseren waarover jouw gasten nog lang napraten en het een mooie herinnering wordt?
Wil je een evenement organiseren waarbij aan iedereen wordt gedacht (en dus ook aan jouzelf)?
Of wil je liever “in control” blijven tot het allerlaatste moment en dan met een gerust hart alles overdragen aan de expert?

Bij Wicked Events is alles mogelijk. Wij kijken naar jouw wensen voor het evenement en weten welke activiteiten goed bij jouw genodigden in de smaak vallen. Ook kijken wij naar het totale plaatje. Wij stellen voor jullie een evenement samen wat alleen op jullie groep is afgestemd. Of het nu gaat om een op maat gemaakte cabaret voorstelling of een feest met een DJ, het entertainment is bij Wicked Events in goede handen.

Zo adviseerden wij een klant van ons om eerst te gaan boogschieten en daarna de borrel te organiseren in plaats van andersom. Nu weten we zeker dat de veiligheid van de gasten niet in gevaar komt door de vooraf genuttigde alcohol.
Onze evenementen hebben geen vaste locatie. Afhankelijk van jouw wensen kijken wij naar de juiste omgeving voor een onvergetelijk evenement. Of het nu om een kleine groep van 4 personen gaat of een bedrijfsevenement voor meer dan 100 medewerkers, Wicked Events maakt met een vrolijke noot er een ware happening van!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement? Wij willen je graag wat meer hierover vertellen. Laat ons hier weten dat je interesse hebt en wij nemen contact met je op.

Logo Small