Logo Small

Ik wil geïnformeerd worden

  • Catering Slideshow
Laughter
is brightest,
where
food is best.

Catering

Van Wicked Events mag je verwachten dat wij met ons organisatietalent ook een mooi feest maken van ieder catering vraagstuk.

De verzorging van het eten is bij Wicked Events één van de belangrijkste pijlers voor het slagen van jouw evenement. Voor ieder evenement, van vroeg tot laat, zorgen wij voor een feestje; ook voor de inwendige mens.

Of het gaat om een vergaderbreak tijdens een MT meeting bij jouw op kantoor, of een surprise party voor jouw partner; wij zorgen dat de catering voor jouw op maat is afgestemd. Zo weet je zeker dat jouw evenement een onvergetelijk moment bij jouw gasten achterlaat.

Nog een voordeel bij het inhuren van Wicked Events: wij werken alleen maar met gerenommeerde partners samen, waardoor wij een heel feest op de gewenste locatie met de gewenste hapjes en drankjes voor jouw gasten tevoorschijn kunnen toveren.

Denk maar eens aan die surprise party voor jouw partner, die wil je toch echt geheim houden. Een gesprek met het Wicked Events team en jij weet zeker dat het jouw gasten aan niets ontbreekt.

Wil je meer informatie? Klik hier of bel +31 (0)6 24 86 11 98

Logo Small